Vem fan kommer ihåg en tvåa?

Postat den: 2014-04-07 @ 20:16:00 | Hästar | Kommentarer (1)

En mening som Lisen sa i ett av avsnitten i Ryttarelten och som har vädigt stor kraft men också ren ärlighet. För lite så är det faktiskt att vinnaren kommer man oftast ihåg men tvåan, som snubblade på mållinjen och var så nära men lyckades inte riktigt, minns man inte. Vem vill inte vinna liksom, det vill väl alla!
 
Min familj består endast av tävlingsmänniskor, vinner man inte så blir man blir man sur, även fast man spelar ett sällskaps spel som ska vara roligt så tar vi det på största allvar. Detta sitter med i allt jag gör och jag tycker faktiskt att det är väldigt positivt i många lägen, jag har alltid en strävan att göra så bra som möjligt ifrån mig och en strävan att alltid förbättras.
 
Inom ridningen så villjag ALLTID bli bättre, lära mig nya saker, att se mig själv lyckas och få känna mig nöjd med det jag presterar. Jag har tagit mig väldigt långt inom ridningen men jag är inte klar än på ett bra tag och nöjer mig inte här. Jag har lagt ner otroligt mycket tid och arbete för att ta mig dit jag är idag och det har inte varit lätt alla gånger, men det krävs också lite tur måste jag säga. Själv hade jag den otroliga turen att ha Malin Öhman vid min sida som alltid har stöttat mig och som jag har lärt mig så otoligt mycket utav, då jag bland annat fått rida hennes fina hästar. Sen har jag otroligt fina människor i min omgivning som också stöttarmig, som min pojkvän, familj och vänner. Men för att bli bra måste man även våga fråga, våga ta hjälp och det viktigaste är att ta åt sig all kritik på ett bra sätt för att kunna förbättra sig. Om någon inte är nöjd med det jag gör eller jag gör en miss i ett tävlingsprogram så tar jag åt mig all kritik jag får och går hem och funderar över det, vad som var bra, vad som var mindre bra och hur jag ska förbättra mig. Sen är det bara att träna för jag vill alltid visa att jag kan bättre vilket är min drivkraft till att fortsätta kämpa med det jag gör och min tro på mig själv att jag kan. För vem fan kommer ihåg en två? Jag strävar alltid för att vinna!
 
(Jag och finaste Wenezia på en tävling förra våren då vi vnn en Lätt B:3 och vann med laget)

Kommentarer
Postat av: Ida

Fina!

Svar: Tack så mycket!
Anna Persson

2014-04-07 @ 20:22:02
URL: http://tobehappy.blogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Tillbaka till startsidan