Valborg

Postat den: 2014-04-30 @ 22:51:11 | Vardag | Kommentarer (0)

När man var mindre kändes det som att Valborg var mer en dag att fira och umgås med alla vänner men just nu känns det inte alls speciellt, vad jag låter gammal haha. Min Valborg spenderas i alla fall i soffan med mina två sötnosar medan Kristian jobbar em och kommer hem i natt, men det går ingen nöd på mig för jag gillar att inte göra något. I morgon däremot ska vi gå ut och äta och fira lite, det blir mysigt!(Meisie tror hon får plats i glossyboxlådan)


Äntligen vila

Postat den: 2014-04-30 @ 19:28:04 | Vardag | Kommentarer (0)

Har haft sådan otrolig huvudvärk sen i måndag och har inte hjälpt med ipren så tänkte att jag kanske druckit för lite vatten så har hällt i mig litervis med vatten sen i måndags, men hjälper inte. Har varit och kollat synen också och det var inget fel på den så huvudvärken beror inte på det. Sen på förmiddagen började jag må jätte illa och fick nästan som frossa attacker men det gick över vid lunch. Har nu vart ut i stallet och tagit hand om  och pussat massvis min lilla häst som är skadad och nu ska jag bara göra lite mat sen så ska jag VILA. Äntligen vill bli frisk eller något, bara må bra!
 
 
 

Om 8 timmar

Postat den: 2014-04-30 @ 07:37:39 | Vardag | Kommentarer (1)

så slutar jag för idag och så tar jag långhelg, otroligt skönt ska det bli. Efter det ska jag ut till Florre och ta hand om han som är skadad :( stackars liten och mitt i tävlingssäsongen var ju inte bra, men men det är väl livet med häst, man vet aldrig vad som kan hända. Hoppas bara på att han blir bra snart! 

Tillbaka till startsidan